Snart över

Må denna graviditet vara över snart! 60 dagar kvar, 59 långa nätter fram till beräknat datum.

Kan ju inte sova på nätterna längre, de sura uppstötningarna har vänt på dygnet. Inatt var ett undantag men jag kunde ändå inte sova, låg och myspratade med mitt hjärta fram till klockan två eller något, stackarn! haha. Sen dröjde det ungefär en timma till tills jag själv somnade.
Sen blev jag väckt typ 10 ggr om imorse av bland annat gräsklipparen utanför, tjooho!

Ja, men jag har ju anledning att gnälla i alla fall :)
Nu ska jag försöka få mig lite energi i kroppen, var sugen på omelett och fick syn på ett recept på internet, spenat- och skinkomelett! Nyttigheter!

Hoppas det blir gott :)

Graviditetsvecka 32

Nu har jag gått 77,9 % utav min graviditet och har 62 dagar kvar till beräknat datum. 8 Veckor exakt idag.
Om 10 veckor ÄR jag mamma, känns sjukt. Men oj vad efterlängtat <3


Idag har det inte hänt speciellt mycket här hemma. Sov dåligt som vanligt inatt eftersom alla liggställningar är obekväma just nu. Ligger jag på ena sidan så sparkar han mot madrassen och hjärtat galopperar iväg, och när jag byter sida så får jag sura uppstötningar. Har ungefär 10 kuddar i sängen som inte hjälper till speciellt mycket! Gah! Blir ju galen på detta :)

Gick i alla fall upp vid halv 12 ungefär så att jag hann äta frulle och ut med hunden innan tvättiden. Så ja, det är det enda vettiga jag gjort idag :)

Det får bli ett sista städ-ryck-försök nu, har ju så mycket annat jag behöver göra egentligen som att plugga, sy om bebislakanen osv.
Imorrn är det i alla fall PENGADAGS! Och då har jag bestämt att jag ska köpa hem nya saker till lägenheten, så att jag har lite att pyssla med :)
Ska bland annat fylla ut en kritvit tom vägg med lite fina bilder och någon text, ni får se resultatet när det är färdigt om någon vecka :)

Tjuuhu

Hej o hå!

Det är på tiden med ett nytt inlägg nu tror jag :)
Är ju redan gravid i v.31, går in i v.32 imorrn. Då är det endast 8 veckor kvar till berkänad förlossning!
Längtar något så fruktansvärt efter våran lilla Wilhelm! Är så himla nyfiken på denna lilla person :)

Gör ännu ett nytt försök med blogg nu och förhoppningsvis blir detta ett superbra tidsfördriv :)
Kommer att skriva inlägg om allt mellan himmel och gjord, dessutom så är jag ju lite utav en "shopaholic" så ojojoj vad ni kommer få se roliga grejer här :) Bilder ska jag bidra med så mycket det går!

Ska också avslöja en "hemlighet" här i bloggen också, som ni har gjort er förtjänta av att veta som tagit er tid till att läsa bloggen! Och det är att idag gjorde jag teoriprovet på körkortet! Klarade det med 53 poäng! Trodde inte mina ögon när jag läste den gröna texten där det stod GODKÄNDT.
Är väl inte så värdelös som jag själv tror ibland. Däremot är uppkörningsdatumet hemligt, men de får ni reda på tids nog jag har kortet i handen :)

Nu blir det bigbrother sen sova!
Natti


RSS 2.0